Soluția tobimar

Stații de încărcare

Popularitatea vehiculelor electrice a crescut rapid în ultimul deceniu și această tendință nu dă semne de încetinire.

3D rendering of a modern villa with pool controlled by a smartphone from the outside

Oricum ați măsura – este incontestabil că viitorul este electric și epoca motorului cu ardere internă ( ICE) se apropie de sfârșit.

În primul rând, vehiculele electrice oferă o experiență superioară de condus; cuplu instant și manevrabilitate lină (datorită unui centru de greutate scăzut). Pe lângă aceasta, vehiculele electrice necesită mult mai puțină întreținere decât vehiculele ICE convenționale.

Pentru cei care se gândesc să-și cumpere primul vehicul electric sau cei care tocmai și-au cumpărat unul, conducerea unui vehicul electric – sau mai precis încărcarea unuia – este o experiență complet nouă.

Descoperă la Tobimar gama completă de stații de încărcare pentru mașini eletrice!

NITA

GEWISS

SCAME

ABB

VIITOR fără emisii cu NITA

NITA este un brand dedicat tehnologiei și sistemelor de încărcare a vehiculelor electrice, oferind astfel o gamă completă de stații de încărcare.

NITA a început în mod proactiv explorarea și dezvoltarea soluției de încărcare a vehiculelor electrice în anul 2022, cu scopul de a ajuta la construirea unui viitor în care transportul să fie unul sustenabil.

Tranziția către o societate neutră din punct de vedere climatic este o provocare urgentă și o oportunitate de a construi un viitor mai bun pentru noi toți. Dar cum ajungem acolo? Accentul în Europa este pus deja pe trecerea la vehiculele electrice, ceea ce este cu siguranță un adevărat beneficiu pentru mediul înconjurător.

Mașinile electrice folosesc electricitate, generând astfel mai puține emisii de CO2 decât mașinile convenționale.

Bucură-te de libertate cu stațiile de încărcare auto electrice Nita. Beneficiază de functionalități care-ți usurează viața și-ți optimizează consumul de electricitate precum Dynamic Load Management și metoda de acces Plug&Charge.

Gewiss prezintă nouă gama de Wallbox-uri caracterizate prin dimensiuni mici și design sofisticat, perfecte pentru contexte private și semi-publice.

JOINON, soluția Gewiss pentru încărcarea tuturor vehiculelor electrice, este îmbogățită cu o nouă gama de wallbox-uri, unitățile I-CON.

Concepută pentru a fi integrată în contexte private și semi-publice, noua soluție JOINON se remarcă prin designul său elegant și compact, funcționalitatea specială de „reîncărcare cu o singură mână”, gestionarea inteligentă a încărcăturii, sfaturile privind „iluminarea de fundal” și diverse posibilități de instalare: montare pe perete, montare la nivel sau montare pe podea.

SISTEM „CU O SINGURĂ MÂNĂ”, ÎNCĂRCARE UȘOARĂ

Datorită funcționalității de „reîncărcare cu o singură mână”, este posibilă conectarea prizei de încărcare cu o singură mână, astfel încât să se faciliteze operațiunile ulterioare de descărcare (pungi de cumpărături, pachete, valize și altele).

DESIGN POTRIVIT PENTRU ORICE NEVOIE

Partea frontală a unităților de încărcare I-CON are un design elegant, potrivit pentru toate contextele de aplicare. La cerere, același lucru poate fi realizat cu o personalizare specifică nevoilor fiecărui client.
În plus, în versiunea cu cablu inclus, mânerul prizei este realizat cu o formă practică și rafinată, ceea ce îmbunătățește estetica întregului produs, precum și funcționalitatea acestuia.

I-CON este singură cutie de perete de uz casnic care permite instalarea la nivel, cu o protuberanță minimă față de perete. O soluție care îmbunătățește formele sale fără a afecta împrejurimile. În cele din urmă, dacă este necesar, caseta de perete poate fi echipată cu un sistem LED, denumit iluminare de fundal, care evidențiază poziția unității și utilizarea acesteia.

INTERFAȚĂ DE ÎNCĂRCARE INTUITIVĂ

Versiunile PREMIUM I-CON sunt echipate cu un sistem inovator de interfață pentru utilizator, compus din afișaj și cursor tactil, care permite vizualizarea mesajelor și gestionarea locală, rapidă și intuitivă a tuturor setărilor de încărcare. Unitățile pot fi, de asemenea, gestionate printr-o aplicație, atât pentru Android, cât și pentru iOS, care permite configurarea setărilor de încărcare după cum se dorește și verificarea istoricului operațiunilor efectuate.

PROTECȚIE ȘI ECONOMII ÎNTOTDEAUNA ASIGURATE

Toate produsele I-CON sunt echipate cu un dispozitiv de scurgere de curent continuu pentru protecția împotriva curentului continuu, care permite economii semnificative și protecția absolută a sistemului electric și a persoanelor.

PROTECȚIE ȘI ECONOMII ÎNTOTDEAUNA ASIGURATE

Compania SCAME a fost fondată în anul 1963 la Parre (BG), Italia. Astăzi, este un grup internațional cu aproximativ 800 angajați în cele 17 de filiale, inclusiv România și un pionier în dezvoltarea produselor și soluțiilor complete pentru încărcarea vehiculelor electrice care acoperă toate nevoile pieței.

Stații de încărcare în curent alternativ pentru autovehicule și biciclete electrice.

 • Puteri disponibile: 3.7, 7.4, 11, 22, 44Kw;
 • Echipate cu prize sau cabluri şi conectori;
 • Montaj pe perete sau pe sol;
 • Cu sau fără gestiune și restricționarea accesului;
 • Personalizare;

ABB: Pionieratul unei Mobilități Electrice Inclusive și
Inteligente pentru o Lume fără Emisii

ABB pune bazele pentru un viitor al mobilităţii fără emisii, mai sigure şi mai inteligente, accesibilă tuturor, pretutindeni. ABB oferă o soluţie totală de încărcare a vehiculelor electrice pornind de la cofrete AC de înaltă calitate, staţii de încărcare DC rapide şi sigure cu conectivitate robustă, până la sisteme inovatoare de încărcare pentru autobuze electrice la cerere, punem la dispoziţie infrastructura care răspunde nevoilor viitoarei generaţii de mobilitate inteligentă.

Încărcătoarele conectate prin ABB Ability™ permit un serviciu global şi mentenanţa proactivă. ABB are ani de experienţă în crearea, instalarea şi asigurarea mentenanţei infrastructurii de încărcare, inclusiv mai multe reţele naţionale de încărcare. 

Avantajele

Stațiilor de încărcarea:

Ai la dispoziție o gamă variată de stații de încărcare

Câștigi timp încărcând mașina în timp ce faci alte activități

Poți programa încărcarea mașinii

Urmărești consumului și costul de încărcare

The Future is Electric

Contribuim la un mediu mai curat, mai echilibrat și susținem condusul ecologic.
Vehiculele electrice sunt mult mai sustenabile în comparație cu vehiculele convenționale. Sunt ideale pentru mediu, economice și ușor de întreținut.
Încarcă-ți mașină electrică cu propria stație de încărcare!
Fiecare dintre dispozitivele oferite de noi este:

 • fiabil;
 • puternic;
 • flexibil;
 • ușor de folosit;
 • ușor de montat;
 • rezistent;
 • dotat cu tehnologie de
 • ultimă generație;
 • interfață intuitivă;
 • design modern;

proiecte

Cu noi toate proiectele tale

DEVIN REALITATE!

Tu ne spui ce dorești, noi transpunem în realitate.