Soluția tobimar

Smart Home

Starea ta de bine este o condiție generală a noastră! Să te simți fericit, în siguranță și relaxat în casa în care locuiești nu a fost niciodată mai simplu. Cu Smart Home, se îmbunătățește fiecare aspect al vieții printr-o simplă atingere.

handi

Controlul și administrarea unei proprietăți de la distanță înseamnă confort, siguranță și liniște.

Soluțiile Smart Home schimbă felul în care trăim.

Este timpul să facem o schimbare!

Soluțiile integrează tehnologii premium și standarde profesionale de comunicație, asigurând:

Energie

Economie de bani

Protecție mai buna a locuinței

Grija față de mediul înconjurător

Parteneri consacrați

NITA

PHILIPS

WiZ

CU NITA, vedem soluția SMART Home ca pe o modalitate de atingere și
îmbunătățire a vieții în unele dintre cele mai semnificative moduri.

Încă de la începuturile noastre, ne-am angajat să oferim soluții inteligente care să se adapteze perfect nevoilor clienților, având grijă de confortul de zi cu zi și de sentimentul de securitate.
Smart Home nu mai este doar un stil de viață inteligent, a devenit o necesitate. Din fericire, cu progresele rapide ale tehnologiei, transformarea unei locuințe obișnuite într-o casă inteligentă este din ce în ce mai ușoră.
Alege și tu să ai un stil de viață INTELIGENT, SIMPLU ȘI SIGUR!

Ne dorim să vă ușurăm viața într-un mod cât mai accesibil și confortabil!

Cu ajutorul produselor NITA, transformăm modul în care oamenii trăiesc, lucrează și se relaxeză prin dezvoltarea unor instrumente de automatizare inteligente.
Suntem dedicați dezvoltării sistemelor complete de automatizare a locuinței și a produselor inteligente, oferind astfel utilizatorilor o viață mai confortabilă și mai sigură.

Trăiți intens cu Philips Hue

Mai multă pasiune. Mai multă emoție. Mai multă relaxare. Lumina inteligentă îmbunătățește fiecare moment, fiecare stare de spirit și fiecare amintire pe care v-o faceți în confortul casei.

Philips Hue oferă opțiuni fără număr pentru a aduce iluminatul inteligent în casa dvs., inclusiv lumini pentru interior și exterior, accesorii inteligente și multe altele.

Ușor de instalat și de utilizat
Configurați-vă luminile în doar câteva minute – nu este necesară recablarea – apoi, controlați-le instantaneu cu aplicația Hue.

Întotdeauna fiabile
Philips Hue oferă o experiență stabilă, pentru a putea controla luminile dacă internetul este întrerupt și pentru a putea alege cum să se aprindă luminile dvs. după o pană de curent.

Actualizări ușoare
Mențineți actualizate luminile Philips Hue, instalațiile de iluminat, Hue Bridge și alte produse, cu procese automate.

WiZ oferă soluții de iluminat inteligent.

Produsele WiZ arată aproape ca unele obișnuite, păstrând dimensiunile normale, dar încorporează multă tehnologie. Noua generație vine cu mai multă memorie, cu un procesor mai bun.

Gama WiZ, spre deosebire de cele Philips Hue, nu au nevoie de un hub pentru a-ți permite să te conectezi la ele sau pentru a le conecta între ele. Aceste becuri vin cu o platformă software dedicată și cu o aplicație care permite controlul de la distanță. Philips WiZ se conectează prin Wi-Fi, spre deosebire de cele Hue, care funcționează prin hub cu tehnologia Zigbee. 

Și, ca măsură suplimentară de conectivitate perfectă, cei de la WiZ au integrat și Bluetooth pe lângă Wi-Fi, pentru zonele în care rețeaua nu este suficient de puternică.

Comandă vocală avansată
În trecut, era nevoie să achiziționați un difuzor inteligent precum Google Home, Apple HomePod sau Amazon Echo Dot pentru a vă putea bucura de funcțiile de comandă vocală a luminilor.
Acum, cu Google Assistant și Siri Shortcuts, puteți controla vocal luminile folosind smartphone-ul. Fie că sunteți acasă cu difuzoarele inteligente sau la birou cu telefonul, puteți regla luminile cu ajutorul vocii.

Control complet și absolut
Tehnologia WiZ brevetată vă permite să vă bucurați de control deplin asupra tuturor luminilor, prin Wi-Fi, rețele de date mobile, telecomenzi sau comutatoarele existente. Datorită acestor posibilități multiple de control, aveți suficiente opțiuni privind modul în care interacționați cu lumina: 

  • Aplicație mobilă;
  • Control Vocal;
  • Șcenarii;
  • Integrări;
  • Orare;
  • Mod vacanță;
  • Telecomandă;
  • WiZCLICK;
  • Senzori.

Locații multiple 
Aprindeți luminile de acasă de la birou și invers. Puteți controla locațiile dvs. WiZ, chiar și de pe lună. Cât timp aveți acces la internet, puteți face ce doriți cu luminile – chiar dacă nu sunteți la fața locului.

Simplificați-vă viața!
Datorită cloudului, luminile WiZ pot fi integrate cu ușurință în majoritatea celorlalte sisteme conectate, astfel că puteți folosi declanșatoarele din alte aplicații favorite.

Avantajele

Soluțiilor Smart Home:

Confort sporit

Controlul tuturor dispozitivelor dintr-un singur loc

Reducerea costurilor energiei electrice

Siguranță sporită

Cui i se potrivește?

Tehnologia Smart Home nu presupune doar sisteme moderne și performante ci și o interconectare a acestora, o capacitate de a răspunde în mod integrat și flexibil datelor și comenzilor.

O casă inteligentă integrează tehnologii de ultimă generaţie pentru a spori confortul, a monitoriza buna funcționare a echipamentelor integrate şi de a reduce costurile de operare şi întreţinere.

Sună ideal şi ireal, dar noi am găsit formula perfectă prin care tehnologia te poate ajuta să te bucuri de confortul dorit.

Fie că vorbim de consum scăzut de energie, de siguranță sporită sau de control de oriunde, soluțiile Smart Home sunt aici pentru a transforma casa ta într-o oază de relaxare, la doar un click distanță.

proiecte

Cu noi toate proiectele tale

DEVIN REALITATE!

Tu ne spui ce dorești, noi transpunem în realitate.