Soluția tobimar

Iluminat Arhitectural

Proiectarea iluminatului arhitectural este un domeniu de lucru sau de studiu care se ocupă de proiectarea sistemelor de iluminat din mediul construit, atât interior cât și exterior. Poate include manipularea și proiectarea atât a luminii naturale, cât și a luminii electrice sau ambele, pentru a servi nevoilor umane.

iluminat arhitectural

Iluminatul poate influența starea de spirit a unei persoane și conexiunea acesteia cu un spațiu.

Fie că este vorba despre istorie, identitate sau valori, trăsăturile unei clădiri pot spune o poveste. Iluminatul arhitectural poate funcționa pentru a aduce povestea la viață.

Progresul tehnologic și versatilitatea iluminatului cu LED le oferă arhitecților și designerilor de iluminat capacitatea de a realiza proiecte mai creative. Acest lucru îi permite designerului să evidențieze caracteristicile arhitecturale fără a dezvălui vizual dispozitivul.

Iluminatul arhitectural reprezintă modalitatea prin care clădirile prind viață pe timpul nopții

Obiectivele turistice fac parte din identitatea unui oraș

Marile orașe din lume folosesc iluminatul architectural ca să creeze experiențe vizuale de neuitat

Iluminarea obiectivelor turistice este o metodă de promovare și atragere a turiștilor

Parteneri consacrați

NITA

GEWISS

GEWISS

SCAME

Parteneri consacrați

PHILIPS

COLOR KINETICS

ZUMTOBEL

GEWISS

Pentru aplicații de iluminat exterior arhitectural fix și dinamic

Philips oferă o gamă extinsă de produse de iluminat arhitectural elegant și eficient din punct de vedere energetic. Iluminarea clădirilor creează efecte de accent cu ajutorul soluțiilor noastre de iluminat arhitectural cu LED-uri, inclusiv spoturi, lămpi îngropate și benzi cu LED-uri montate pe suprafață.

Philips oferă o gamă extinsă de produse de iluminat arhitectural elegant și eficient din punct de vedere energetic. Iluminarea clădirilor creează efecte de accent cu ajutorul soluțiilor noastre de iluminat arhitectural cu LED-uri, inclusiv spoturi, lămpi îngropate și benzi cu LED-uri montate pe suprafață.

Avantaje

  • Sunt disponibile variante cu LED-uri de mare putere și de mică putere;
  • Diferite lentile pentru disiparea luminii, potrivite pentru toate aplicațiile;
  • Suporturi reglabile și cablaj continuu pentru conectare de la un aparat de iluminat la următorul;

Furnizarea luminii potrivite pentru proiectul dumneavoastră

Color Kinetics a transformat medii ample din întreaga lume cu soluții inovatoare de iluminare cu LED-uri din 1997.

Soluții de iluminat sofisticate și durabile de la capăt la capăt care funcționează împreună perfect pentru a ajuta la crearea unei lumi mai bune.

Color Kinetics dă putere profesioniștilor din iluminat să-și atingă viziunile unice — și să inspire noi angajament și interactivitate — cu portofoliul nostru complet de sisteme de iluminat LED de la capăt la capăt conectate și eficiente din punct de vedere energetic — corpuri de iluminat, surse de alimentare și comenzi integrate perfect, care îndeplinesc evoluția. nevoile clienților noștri.

Soluții inovatoare de iluminat cu LED-uri și management al luminii

Zumtobel, un furnizor internațional de top de soluții integrale de iluminat, le permite oamenilor să experimenteze interacțiunea dintre lumină și arhitectură. În calitate de lider în inovație, Zumtobel oferă o gamă cuprinzătoare de corpuri de iluminat LED de înaltă calitate și sisteme de management al luminii pentru iluminatul interioară profesional în domeniile birourilor, educației, prezentărilor și comerțului cu amănuntul, hotelului și wellness, sănătății, artă și cultură, precum și industrie.

De peste 60 de ani, brandul Zumtobel este sinonim cu inovația, calitatea unică a produselor și serviciilor, precum și cu designul și durabilitatea superioare. Zumtobel reconciliază calitatea iluminatului și eficiența energetică și dezvoltă soluții de iluminat personalizate care oferă o valoare adăugată măsurabilă. Ne ocupăm individual cerințele dumneavoastră și nevoile utilizatorilor, ținând întotdeauna cont de rezultatul furnizării celei mai bune lumini pentru oameni și mediu.

Împreună conturăm viitorul

Tehnologie, design și inovație. Sistemele Performance in lighting by Gewiss de iluminat accentuează formele și îmbunătățesc materialul pentru un rezultat final remarcabil: modelarea unei idei. Lumina devine o parte integrantă a procesului creativ: răspundem fiecărei nevoi din punct de vedere estetic și funcțional.

Cu corpurile noastre de înaltă tehnologie, oferim posibilitatea de a regla intensitatea și culoarea sursei led, pe lângă numeroase variante optice.

Avantajele

iluminării obiectivelor turistice sunt:

Creează experiențe vizuale unice

Scoate în evidență obiectivele turistice

Îmbunătățește atmosfera orașului

Stimulează
turismul

Cui i se potrivește?

Iluminat arhitectural servește și îmbunătățește elementele arhitecturale pentru a le promova, a stabili sau a sublinia estetica, istoria și scopul unei clădiri.

Iluminatul arhitectural poate fi similar, dar nu este acelasi lucru cu designul de iluminat. Primul se concentrează pe arhitectură. Considerarea acestuia din urmă este adesea ergonomică sau funcțională – orice aspect care îmbunătățește capacitatea cuiva de a trăi, de a lucra, de a funcționa, de a se relaxa sau de a se juca – pentru a se asigura că lumina este utilizată și distribuită în mod optim.

Iluminatul arhitectural este intersecția dintre artă (arhitectură), design și tehnologie (iluminat). Intră în joc și alte domenii de activitate, cum ar fi fizica, inginerie și efectele psihologice și fiziologice ale luminii.

cum lucrăm

cum lucrăm

Simularea luminotehnică și etapele acesteia

Există o serie de aspecte importante care trebuie luate în considerare atunci când se alege iluminarea fațadelor.

Pasul 1

Proiectarea pornește de la fotografierea clădirii pe timpul zilei

Pasul 2

Reconstrucția 3D a obiectivului

Pasul 3

Simularea iluminarii realizată folosind curbele fotometrice a aparatelor de iluminat

Lumina oferă oportunități nesfârșite, definind lumea din jurul nostru
Zaha Hadid, arhitect

proiecte

Cu noi toate proiectele tale

DEVIN REALITATE!

Tu ne spui ce dorești, noi transpunem în realitate.