Gewiss ELIA: Soluții LED fără compromisuri

Familia ELIA de la Gewiss se extinde cu multe carcateristici noi! O gamă fiabilă, care necesită întreținere minimă și economisește energie.

Mai exact, familia de produse ELIA este compusă din:

ELIA HL – Highbay LED

Soluția ideală pentru iluminatul general în spațiile de producție, cu tavane înalte. Oferă performanțe excelente, asigurant în același timp economii de energie cu costuri reduse de întreținere.

ELIA FL – Proiector LED

Gama de proiectoare compacte realizate din aluminiu turnat sub presiune, Perfect pentru iluminarea zonelor exterioare și a fațadelor clădirilor, precum și a parcărilor și a drumurilor interioare. Combină iluminatul de calitate, economiile de energie și cerințele reduse de întreținere.

ELIA AL – Accent LED

Corpuri de iluminat de contrast, circulare, încastrate, concepte pentru sectortul tertial. flexibil și potrivit pentru o gama largă de medii, garantează economii excelente de energie cu o întreținere redusă.

ELIA DL – Downlight LED

Sunt corpuri de iluminat încastrate, cu formă rotundă și concepute pentru sectorul comercial și terțiar. Flexibile și potrivite pentru toate contextele, garantează economii mari de energie și cerințe reduse de întreținere.

ELIA PL – Panel LED

Dispozitiv de iluminat cu montare încastrată ( tavan casetat sau rigips), aparență sau suspendată, pentru birouri și locuri de muncă unde este necesar controlul strulucirii. Disponibil în diferite versiuni pentru instalare, acest dispozitiv este soluția ideală pentru înlocuirea sistemelor de iluminat vechi cu surse de lumina tradiționale, sporind eficientă sistemului.

ELIA CL – Ceiling LED

Corp de iluminat LED cu montaj aplicat pentru iluminat interior și terțiar. Construit din policarbonat acesta garantează performanțe excelente printr-un design elegant și compact.

ELIA BL – Bollard LED

Un dispozitiv elegant montat la sol din aluminiu, ideal pentru iluminatul arhitectural în zonele rezidențiale și în pasaje.

ELIA EL – External LED

Este un corp de iluminat de perete, cu formă rotundă pentru iluminatul exterior și pentru mediile destinate sectorului terțiar. Corpul din aluminiu turnat sub presiune și ecranul din policarbonat garantează performanțe excelente cu un design elegant și rezistent.

ELIA FL – Mini – Proiector LED

Este o gamă de proiectoare compacte de mică putere din aluminiu. Această gama este concepută pentru iluminarea elementelor arhitecturale interioare și exterioare, atât în context rezidențial, cât și profesional.

ELIA OL – Outdoor LED

Este un dispozitiv elegant din aluminiu montat pe perete, ideal pentru iluminatul arhitectural interior și exterior, cu o estetică simplă și elegantă.

ELIA PL Backlit – Panel LED

Este un panou LED care combină eficientă energetică ridicată și flexibilitatea pentru o amortizare rapidă a ivestiției după înlocuirea sistemelor de iluminat tradiționale în mai multe aplicații de interior.

ELIA este o soluție simplă și rapid de instalat, care poate îmbunătăți eficientă și consumul de energie în zonele și spațiile de producție din companiile industriale mici și mijlocii.