Despre noi

Companie

Tobimar este o companie cu 100% capital privat românesc, a cărei prezență pe piața românească s-a făcut remarcată începând cu anul 1998, reușind să devină una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale și echipamente electrice din țară.
Detail blue glass modern office building background with cloud sky

Indiferent că vorbim despre servicii de dezvoltare sau de consultanță pentru proiectele partenerilor noștri – reușim ca, prin inovație, seriozitate și profesionalism să satisfacem toate cerințele și să finalizăm cu succes fiecare proiect în parte.

În cei 25 de ani de experiență, provocări și adaptări la schimbările ce au avut loc, am crescut într-un ritm susținut având în prezent 4 sucursale: Alba Iulia, București, Cluj și Oradea și reprezentanți zonali în întreaga țară.
De-a lungul acestor ani am pus la dispoziția partenerilor o gamă variată de produse, servicii auxiliare și consiliere gratuită pentru succesul tuturor planurilor de construcții, amenajare sau renovare.
În prezent, Tobimar are peste 2000 de parteneri din toate zonele țării, printre care vânzători specializați de electrice, instalatori și grupuri de instalatori, precum și marile lanțuri de magazine: Brico Depot, Auchan, Cora, Carrefour, Hornbach, Remarkt, Selgros, eMag, Freshful by eMag.
Încă de la înființarea companiei noastre, ne-am dovedit a fi un partener de încredere și responsabil, iar principiile noastre de lucru includ calitatea, rapiditatea, abordarea individuală a fiecărui client și inovația. Avem 25 de ani de experiență și mulți clienți mulțumiți.

Suntem reprezentanții oficiali, importatori și distribuitori totodată, pentru toate brandurile de renume ce activează în România: Gewiss, Philips, Eaton, Starke, Noark, Scame, ABB, Nita, Ovivo, Zumtobel, OBO, Finder, Ja Solar, Obo Bettermann etc.

Pe lângă distribuitorii internaționali, oferta Tobimar include și brandurile proprii precum Starke și Nita, care cuprind în primul rând produse de conectică pentru locuință, corpuri și surse de iluminat, aparataj și protecție, dar și iluminat inteligent, senzori de mișcare, prize inteligente și stații de încărcare.
Misiunea noastră este să fim partenerul preferat pentru clienții noștri, oferind o selecție largă de produse și servicii durabile și inovatoare în domeniul echipamentelor electrice și astfel creștem valoarea adăugată a partenerilor noștri și a propriei noastre companii.

TOBIMAR deține și o secție de producție de tablouri electrice coordonată de ingineri specializați și cu experiență în execuție electrică, conform normativelor în viguare.

Personalizăm fiecare ofertă pentru fiecare proiect, creem soluții care să răspundă întocmai cerințelor clienților noștri! Ne bazăm pe capacitatea noastră logistică și livrăm materialele electrice așa cum ne-am angajat!

Lucrăm cu cei mai buni din domeniu, astfel, tablourile uzinate pe care le comercializăm, corespund din toate punctele de vedere: soluție tehnică, materiale de calitate, echipare conformă cu cele mai înalte standarde!

Investim întreaga noastră experiență în dezvoltarea fiecărui proiect pentru ca, la final, să fim mândri ca am fost parte din el!

Evoluția noastră în Cifre

experiență
0 ani
Alba Iulia, București, Oradea și Cluj
0 filiale
clienți
0 +
produse în stoc
0 +

Avantajele colaborării cu noi

Parteneriate de durată

Servicii complete și complexe

25 de ani de experiență

Servicii
integrate

Valori:
Transparență
Oameni
Beneficii
 Inovație
Muncă în echipă
Atenție către client
Responsabilitate
Misiune, Viziune,
Valori
Misiune:
Profesionalism și determinare

Misiunea noastră este să ne menținem poziția de lider de piața de echipamente, produse și soluții electrice, cu cele mai competitive, echitabile și calitative servicii.

Viziune:
Soluții
pentru viitor

Dorim să extindem și consolidăm rețeaua de clienți și parteneri, pentru a dezvolta noi proiecte de lungă durată.

Scurt Istoric al companiei

Primăria din Deva

2019

Poarta Cetății Alba Carolina

2020

Monumentul Marii Uniri

2018

1998
Înființare Tobimar
2000
Distribuitor oficial Philips
2003
Dezvoltarea gamei de produse
2005
Inaugurarea primului sediu Tobimar
2006
Extinderea distribuției
2007
Distribuitor oficial Gewiss
2008
Tobimar 10 ani de nota 10
Inaugurarea sediului central - Giugud
2009
Dezvoltare ERP
2010
Implementare WMS
2011
Lansarea brandului Starke
2012
Deschidere punct de lucru Tobimar în București
2013
Tobimar 15 ani
2014
Dezvoltare distribuție retail
2016
Lansare etbm
2018
Tobimar 20 de ani
Monumentul Marii Uniri din Alba Iulia
2019
Dezvoltarea departamentului de proiectare
Primăria Municipiului Deva
2020
Poarta Cetății Alba Carolina
2021
Distribuitor oficial Noark
2022
Lansarea brandului Nita
2023
Tobimar 25 de ani

Cine ne recomandă

Echipă

Florin Todor

Director general

Claudiu Dobrean

Director economic

Cu noi toate proiectele tale

DEVIN REALITATE!

Tu ne spui ce dorești, noi transpunem în realitate.