Informații utile
Sediu central

Sediu central

Calea Alba Iulia 10
Ciugud, Alba, 517241
+40258-818191

Punct lucru Bucuresti

Soseaua Alexandriei 193
Bucuresti, 051528
+40314-250974

Punct lucru Oradea

Eforie 3
Oradea, Bihor, 410491
+40259-442255

“Best of Business” – TOBIMAR e printre cei mai buni angajatori

“Best of Business” – TOBIMAR e printre cei mai buni angajatori

Cei mai importanţi actori ai judeţului Alba din diverse domenii economice: construcţii, minerit, industria alimentară, transporturi, turism, mass-media etc. au fost răsplătiți de Consiliul Judeţean în cadrul Galei “Best of Business” din 11 decembrie, cel mai important eveniment business al anului. 

La eveniment au fost prezenţi  oameni de afaceri din Alba, reprezentanți ai instituţiilor publice şi ai asociaţilor profesionale, mass-media. Evenimentul se află în acest an la cea de-a VIII-a ediţie şi este marcă înregistrată a Consiliului Judeţean Alba.

Ca și în anii trecuți TOBIMAR se numără printre cei mai importanți contribuabili și angajatori din județ, vizibil și din secțiunile la care a fost premiată: Implicare în viaţa comunităţii, Cei mai buni angajatori, si Cele mai mari investiţii de capital românesc în economia judeţului.

«Best of Business» este evenimentul care încheie în fiecare an seria acţiunilor prin care administrația județeană își exprimă, în numele cetățenilor pe care îi reprezintă și a căror bani îi gestionează, aprecierea pentru performanțele economice ale firmelor şi oamenilor de afaceri din Alba.