Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Osram

„TOBIMAR a dat dovadă de o putere deosebită de dezvoltare. Astfel în doar 10 ani de zile, TOBIMAR este nu numai un distribuitor de materiale electrice, ci un expert în acest domeniu.TOBIMAR s-a impus pe piața românească ca fiind o firmă puternică, cu un potențial de creștere foarte mare într-un timp scurt. Compania OSRAM este bucuroasă să fie alături de partenerul său TOBIMAR.”

ADRIAN DAVID

Marketing Manager

Sistemele de iluminat de la OSRAM oferă baza pentru o viziune frumoasă a lucrurilor, asigură siguranță și confort pentru a permite utilizarea eficientă a resurselor. Pentru mai mult de 100 de ani, OSRAM a fost „pasionat de lumina inteligentă”. Produse pentru şi de la profesionişti ai iluminatului, OSRAM produce soluţii de iluminat inovative de mai bine de 100 de ani. Sursele de lumină OSRAM sunt bine reprezentate în toate aplicaţiile profesionale. O mare varietate de tehnologii asigură eficienţă energetică, durată mare de viaţă şi lumină strălucitoare.

„Îngrijire globală” reprezintă angajamentul Osram la nivel mondial de responsabilitate socială și de mediu.  Ca lider în soluții inovatoare de iluminat, suntem dedicați produselor și proceselor care contribuie la rezolvarea provocărilor legate de durabilitate la nivel mondial, se adresează nevoilor economice și protejarea mediului pentru ziua de azi și pentru viitor. OSRAM oferă idei de iluminat pentru casă, cu design care vine în întâmpinarea celor mai noi tendințe care nu doar vă fac viaţa mai frumoasă ci şi mai simplă, iar trăsătura lor comună: calitate de top şi durată mare de viaţă.