Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Transavia

Infiinţată în anul 1991, TRANSAVIA a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa cărnii de pasăre din România şi este singura companie cu sistem integrat performant de creştere, procesare şi comercializare a cărnii de pui din România.

Fabrica de procesare a cărnii de la TRANSAVIA este cea mai performantă din centrul Europei, în prezent. Dispunând de echipamente tehnologice inovatoare, de ultimă generaţie pentru procesarea cărnii, investiţia TRANSAVIA este considerată cea mai valoroasă din industria avicolă românească.

De la ferme la abator, întregul lanţ alimentar respectă toate standardele de calitate şi normele legislative europene şi internaţionale privind igiena şi siguranţa alimentelor precum şi modul de transport şi depozitare. Fluxul tehnologic al abatorului şi ambalajele cu atmosferă controlată în care se livrează produsele TRANSAVIA asigură menţinerea prospeţimii şi siguranţei alimentare la un nivel neegalat pe piaţa românească a cărnii de pui.

Pentru a instala si a mentine aceste instalatii in functiune era nevoie de un partener serios si capabil, care sa aiba experienta in domeniu, sa respecte termenele de livrare, sa fie disponibil, sa manifeste flexibilitate si sa fie capabil sa ofere tehnologii avansate.

Suntem mandri ca TOBIMAR a fost ales partener de catre TRANSAVIA, atat pentru furnizarea de echipamente electrice industriale (sisteme iluminat, cabluri de forta, tablouri electrice de forta si automatizare), cat si pentru realizarea de lucrari de mentenanta. In mod special, TOBIMAR este implicat in oferirea de solutii profesionale in domeniul instalatiilor electrice din spatiile industriale ale TRANSAVIA cat si in servicii de consultanta, proiectare si realizare de tablouri electrice si automatizari.