Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Supremia Grup

Supremia Grup ofera solutii complete pentru industria alimentara: mixuri complete, mixuri personalizate, condimente naturale de cea mai buna calitate importate din toate colturile lumii, materii auxiliare, membrane naturale si artificiale, aschii de lemn selectate.ofera solutii complete pentru industria alimentara: mixuri complete, mixuri personalizate, condimente naturale de cea mai buna calitate importate din toate colturile lumii, materii auxiliare, membrane naturale si artificiale, aschii de lemn selectate.

Lider al pietei de ingrediente alimentare din Romania, avand un portofoliu de peste 1400 de clienti activi din Romania dar si din Europa, compania Supremia Grup, înfiintatã in anul 2000 cu capital privat integral romanesc, a inaugurat la inceputul anului 2011, noul sediu central din Alba Iulia, o investitie de peste 9 milioane de euro. Acest eveniment a coincis cu aniversarea a 10 ani de la data emiterii primei facturi.

TOBIMAR a participat la constructia noului sediu central, atat prin furnizarea de echipamente electrice industriale (sisteme iluminat, cabluri de forta, tablouri electrice de forta si automatizare), iar ulterior a ramas implicat ca si furnizor prin realizarea de lucrari de mentenanta.

Totodata, TOBIMAR este implicat in oferirea de solutii profesionale in domeniul instalatiilor electrice din spatiile industriale ale Supremia, cat si in servicii de consultanta, proiectare si realizare de tablouri electrice si automatizari.

Leave a Reply