Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Prefera Foods

Prefera Foods este un producator de pateuri si conserve de carne infiintat in anul 2008. Fabrica de pateuri si conserve din carne, in a carei constructie au fost investite opt milioane de euro prin intermediul unui program Sapard, este situata in localitatea Oiejdea, judetul Alba, si are trei linii tehnologice, care pot atinge o capacitate maxima de 25-30 de tone/ pe zi.

Prefera Foods realizeaza in acest moment produse sub brandurile Meniu, situat pe segmentul economic, Camara cu Bucate, situat pe segmentul premium, si Rodna, producand atat pate din carne si vegetal, cat si conserve din carne sau mancaruri. Compania este unul din principalii jucatori ai pietei conservelor de carne.

TOBIMAR este furnizor de materiale pentru mentenanta echipamentelor de productie. Am urmarit permanent sa respectam cerintele specifice legate de fluxul de productie: seriozitate, continuitate in stoc, promptitudine, livrarea unor produse care nu se află în ofertă fara taxe auxiliare, solutii tehnice rapide si eficiente pentru fiecare situatie.