Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Eaton

Moeller Electric este reprezentantă în România a concernului Eaton, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare, care include între brand-urile sale nume cunoscute precum Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer, etc.

Actuala Eaton Electric România este o companie înființată în Decembrie 1997 cu capital integral german, ca reprezentantă în România a grupului Moeller. Firma este specializată în vânzarea produselor realizate în cadrul Concernului Eaton, Sectorul Electric. Eaton Electric dispune de o echipă cuprinzând ingineri tehnico-comerciali de valoare, școlarizați periodic la centrele de perfecționare din Germania, Olanda, Anglia sau Austria. Eaton oferă soluții moderne pentru distribuția energiei, controlul și monitorizarea proceselor industriale, utilizând aparatură de protecție și comutație, sisteme de control, convertizoare de frecvență, automate programabile, tablouri electrice.

Eaton Electric România oferă clienților săi nu numai produse de excepțională calitate ci și un pachet de servicii care încep de la primul contact și includ de la consultanță la asistență tehnică în toate fazele unui proiect. În România, Eaton dispune de un stoc important care permite livrarea rapidă a produselor către clienți.

„De la începuturile colaborării, Tobimar a fost un partener ambițios, a dezvoltat permanent activitatea de distribuție a materialelor electrice și a crescut constant cifra de afaceri. Ne dorim să avem parteneri puternici în România, companii solide financiar și cu un puternic bagaj tehnic și comercial. Suntem convinși că și TOBIMAR împărtășește aceste dorințe și îi urăm mult succes în activitate.”
IORDAN MINCA Administrator *Comandă produse Eaton și în magazinul nostru online etbm.ro