Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Nexans

Ca lider mondial in industria de cabluri, Nexans ofera o gama extinsa de cabluri si sisteme de cablare pentru a creste productivitatea industriala, pentru a imbunatati performantele afacerilor, pentru a spori securitatea, pentru a imbunatati calitatea vietii si pentru a asigura fiabilitatea retelelor pe termen lung.

Cu o prezenta industriala in peste 40 de tari si activitati comerciale in intreaga lume, Nexans are 24.500 de angajati si a avut vanzari in 2011 de 7 miliarde de euro.

Infrastructura

Nexans ofera cabluri si solutii de cablare complete pentru productia de energie, transport si distributie. Noile tehnologii cresc semnificativ capacitatea de transport si reduc pericolul penelor de curent. Pentru a intari siguranta si eficienta sinelor, avem produse concepute special pentru a se conforma exigentei din industria feroviara. Pentru a satisface diversele nevoi existente si viitoare ale operatorilor de telecomunicatii, Nexans a adaptat solutii menite sa scada costurile de operare.

Pentru aeroporturile cele mai aglomerate din lume, oferim cabluri si sisteme de cablare pentru energie si retelele de comunicatii, terminale, sistemele de manipulare bagaje, iluminatul pistelor, turnurile de control, etc.

Industrie

Nexans ofera un portofoliu complet de cabluri si solutii pentru segmente de piata diverse ca industria auto, material rulant si industria aerospatiala, constructii navale, centrale nucleare, industria petrochimica, manipulare materiale si automatizari.

Cladiri

Nexans ofera cabluri si solutii de cablare pentru structuri de toate tipurile: de la locuinte la cladiri publice si de birouri si mari complexe industriale. Nexans a fost prezent inca din perioada de pionierat in aria cablurilor cu performante antiincendiu pentru siguranta publica, a creat solutii industriale Ethernet pentru a uni birourile cu platforma fabricii, si a asigurat reciclabilitatea usoara.

De la produse standard la solutii de energie regenerabila, aceste produse contribuie la sustinerea cladirilor viitorului.