Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Elba

Născută în oraşul de pe malurile Begăi, ELBA a trăit şi participat la toate etapele de dezvoltare a Timişoarei, timp de 9 decenii de activitate, ce înseamnă tot atâţia ani de dezvoltare. Cei 90 de ani de experienţă în domeniul iluminatului au făcut din ELBA o marcă de renume, o firmă emblematică pentru industria românească, o prezenţă de vârf în domeniul iluminatului.

Certificările obţinute în domeniul managementului calităţii şi mediului, conceptul de “LUMINA VERDE” exprimă foarte bine viziunea firmei, produsele ELBA fiind echipate pentru a putea utiliza sursele de lumină economice, moderne şi totodată nepoluante sau cu grad de poluare redusă, eficiente prin raportul performanţe/consum.

Tehnologizată la pretenţiile zilei de mâine – fără să afecteze componenţa socială, ELBA dă în continuare de lucru la aproape 1000 de oameni. Un concept modern de producţie, în care o echipă creativă şi harnică pune în valoare portofoliul de produse de iluminat general şi pe cel specializat pentru industria auto, asigură competitivitatea mărcii pe piaţă.