Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Gewiss

„Tobimar este un concept în sine. Ambiția unui om, determinarea unei echipe, resurse semnificative, toate acestea pot însemna un singur lucru: un rol major în piața de electrice. Tobimar are o resursă umană cu mare potențial, oameni extrem de ambițioși, pe care trebuie să o valorifice în continuare la același nivel. Tobimar este pe drumul corect către succes. Gewiss susține echipa Tobimar.”
DAN ROSU Country Manager

GEWISS a fost fondată în 1970 și a crescut în filosofia de „dezvoltare ca un factor constant de management”: evoluția continuă a produselor, piața, structura, valoarea și comunicarea de-a lungul timpului. „Ascultarea” pieței a fost întodeauna un impuls fundamental al strategiei GEWISS, concepută pentru a percepe nevoile pieței și să anticipeze schimbările acesteia. Scopul este de a realiza un sistem de „instalare pe piața mondială” prin adoptarea a două concepte directoare: inovația și calitatea.

Gewiss este un producător internațional de top, de sisteme și componente pentru instalații electrice de joasă tensiune. Oferta Gewiss cuprinde de la aparataje electrice convenționale, comutatoare de siguranță, tablouri de distribuție, prize și fișe industriale, sisteme de jgheaburi și canale de cablu până la soluții pentru iluminat. Marca GEWISS este astăzi în poziția de a oferi un portofoliu unic cu peste 15.000 de produse: cea mai largă gamă posibilă pentru „sistemul global de instalare” la nivel internațional.

*Comandă produse Gewiss și în magazinul nostru online etbm.ro