Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Beghelli

Fondat în 1982 de către Gian Pietro Beghelli, Grupul Beghelli este lider în Italia în domeniul de iluminat de urgență – cu o cota de piata de peste 50% – dar operează si in alte domenii precum iluminatul de economisire a energiei, sisteme electronice de securitate casnice și industriale și generarea de energie fotovoltaica.

Grupul Beghelli a inregistrat rate semnificative de crestere an de an, consolidandu-si cifra de afaceri la suma de 203,9 milioane euro in 2010. Acestea au fost posibile printr-o strategie bazată pe inovare tehnologică, prezența pe piață , retea puternica de distribuție, investiții în capacitatea de producție, marketing și comunicare.

Conducerea se bazează pe anumite caracteristici care constituie punctele forte: cercetare și dezvoltare, inovare, reteaua de distribuție, comunicare.

Legat istoric de iluminatul de urgență, cu care de altfel a si pornit la drum, Grupul Beghelli si-a extins progresiv domeniile de activitate in proiectarea, producerea și distribuirea de soluții de iluminat, de economisire a energiei, sisteme electronice de securitate casnice și industriale, surse regenerabile de energie.

In prezent, activitatea grupului poate fi clasificata in trei domenii de activitate:

Iluminat de consum si de urgență

Iluminat din surse fotovoltaice

Alte activități