Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Azomures

Combinatul de îngrăşăminte azotoase Tîrgu-Mureş – actual AZOMUREŞ – a fost înfiinţat în anul 1962 pentru fabricarea de îngrăşăminte azotoase, având trei secţii de producţie de bază (amoniac, acid azotic, azotat de amoniu) şi cinci subunităţi auxiliare pentru deservirea secţiilor de producţie cu apă de răcire, apă demineralizată, abur, energie electrică, piese de schimb şi utilaje.

După 1990, Azomureș traversează mai multe perioade de restructurare, iar în 1998 are loc privatizarea companiei. În 2012 Azomureș trece în proprietatea companiei Ameropa A.G.

De-a lungul istoriei sale, Combinatul Chimic Azomures s-a impus pe piata de profil si a devenit unul dintre importantii furnizori de ingrasaminte pentru agricultura la nivel national si mondial.

Tobimar colaboreaza cu Azomures pe partea de mentenanta, fiind un furnizor de incredere, pe care combinatul s-a putut baza. Caracteristicile relatiei cu Azomures sunt seriozitate, produse de renume de o calitate ridicata, cum ar fi ABB, Eaton, Finder, Gewiss, Scame, etc.., promptitudine in onorarea cerintelor si continuitate din punct de vedere al stocului.