Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Auto Drive Center

Auto Drive Center si-a inceput activitatea in 2006 ca reprezentant autorizat al marcii Skoda in judetul Alba, cu un spatiu destinat exclusiv prezentarii si vanzarii autoturismelor.

Evolutia  companiei a fost foarte rapida, astfel ca in mai putin de doi ani ,  la sfarsitul anului 2007 , Skoda Alba Iulia avea sa se mute in casa noua  – un showroom modern si spatios deservit de  un sevice care beneficiaza de  tehnologie moderna,  totul conform conceptului oficial Skoda. Investitia intruneste toate cerintele de calitate ale producatorului astfel ca Auto Drive Center obtine in 2008 certificarea ISO 9001 : 2000  atat pentru activitatea de service cat si pentru cea de vanzari.

TOBIMAR a  participat la constructia acestui modern centru auto, atat prin furnizarea de echipamente electrice industriale (sisteme iluminat, cabluri de forta, tablouri electrice de forta si automatizare), cat si prin realizarea de lucrari de mentenanta. In mod special, TOBIMAR este implicat in oferirea de solutii profesionale in domeniul instalatiilor electrice din spatiile industriale ale Auto Drive Center cat si in servicii de consultanta, proiectare si realizare de tablouri electrice si automatizari.