Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Auchan

Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, prezentă în 12 țări, prin cele patru divizii ale sale: hipermarketuri, supermarketuri, centrele comerciale Immochan și banca Accord. Grupul numără 616 hipermarketuri și 759 supermarketuri și, în 2010, a avut o cifră de afaceri 42,5 miliarde de euro.

Pe piața din România, Auchan a intrat pe segmentul hipermarketurilor în anul 2006, primul magazin deschis fiind în București. În 2012, Auchan a ajuns deja la un număr de 9 magazine, 145 mil euro cifră de afaceri, 4200 de angajați și o prezență teritorială în 8 orașe mari ale țării. Planurile de extindere prevăd ca până în 2015 rețeaua să ajungă la 15 magazine și la un număr de cca. 8000 de angajați.

Incepand cu luna aprilie 2013, gama de surse de iluminat „STARKE” – becuri economice si led, produse ale TOBIMAR, se regasesc si pe rafturile Auchan – cel de-al doilea lant de hipermarketuri din Romania.

TOBIMAR asigura prin STARKE o gama de produse inalt calitative, care reduc consumul de energie, produse care protejeaza mediul si respecta toate standardele internationale in domeniu. Avantajele becurilor economice STARKE sunt reprezentate de reducerea consumului de energie, durata lunga de viata, numar mare de cicluri de comutare, intensitatea fluxului luminos si calitatea luminii.

Principalul activ al marcii STARKE este calitatea ridicata pe care clientii se pot baza. Puteti avea incredere in informatiile de pe ambalaj cu privire la temperatura de culoare, durata de viata si fluxul luminos.