Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Albalact

ALBALACT este cea mai mare companie de lactate din Romania cu capital majoritar romanesc si al treilea mare jucator din piata locala a produselor lactate. Compania are o traditie de peste 38 de ani in industria lactatelor, iar astazi produce lactate de cea mai buna calitate intr-una din cele mai mari si mai moderne investitii greenfield din Europa Centrala si de Est – fabrica Oiejdea din judetul Alba. Compania mai produce o gama variata de branzeturi in fabrica Raraul din Campulung Moldovenesc, pe care a achizitionat-o in 2008. Societatea Raraul are, de asemenea, o traditie indelungata in productia de branza si cascaval.

Fabrica ALBALACT de la Oiejdea este complet computerizata, cu urmarirea in timp real a tuturor parametrilor de procesare si ambalare. Fabrica Raraul din Campulung Moldovenesc a fost de asemenea modernizata si retehnologizata in ultimii doi ani, cu investitii care au depasit 2 milioane de euro.

Pentru a ramane in top, investitiile in modernizarea echipamentelor se fac continuu iar activitatea de mentenanta este foarte importanta si se realizeaza cu materiale de cea mai buna calitate si prin parteneriat cu cele mai bune societati in domeniu.

Tocmai de aceea, TOBIMAR a fost selectat de ALBALACT sa ii fie partener pentru mentenanta instalatiilor electrice in spatiile industriale, cat si pentru activitatea de modernizare a echipamentelor. Astfel, TOBIMAR a participat activ la modernizarea fabricii Raraul prin proiectarea si realizarea de tablouri electrice si automatizare, precum si furnizarea de echipamente electrice industriale (sisteme iluminat, cabluri de forta). Lucrarile efectuate au corespuns cerintelor de calitate ale ALBALACT si s-au incadrat in termenele de livrare stabilite, ceea ce a condus la un grad ridicat de satisfactie pentru client.