Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Albacher

Investiția companiei Romaqua realizată la Sebeș a fost inaugurată în luna mai a anului 2008 și este un proiect greenfield ce înglobează cele mai noi tehnologii la nivel mondial, fiind una dintre cele mai moderne fabrici de bere din lume. Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie precum şi tehnologia cea mai avansată.

Compania TOBIMAR este mandra ca, prin competenta, calitatea lucrarilor executate si promptitudine in respectarea termenelor contractuale, a fost selectata de catre ROMAQUA sa ii fie partener in modernizarea echipamentelor electrice utilizate in fabrica Albacher.

Investitiile derulate au fost in tehnologii “environmentaly friendly” pentru reducerea consumului de apă şi de energie electrică şi termică. In acest scop, TOBIMAR a furnizat echipamente electrice industriale precum sisteme iluminat, cabluri de forta, tablouri electrice de forta si automatizare, toate fiind moderne, de calitate, si parte a unor marci de prestigiu in domeniu.