Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

RCB ELECTRO 97

Societatea comercială RCB ELECTRO 97 a fost înfiinţată în anul 1997 ca societate pe acţiuni cu capital privat. Compania este situată în nordul României, în oraşul Bistriţa, pe strada Sigmirului nr. 17.

Domeniul de activitate este producerea şi comercializarea conductoarelor şi cablurilor electrice izolate, produse cu largă utilizare în industria electrotehnică.

Încă de la înfiinţare, compania s-a dezvoltat rapid atât în direcţia creşterii producţiei cât şi a lărgirii gamei de servicii oferite clienţilor, ca urmare a investiţiilor realizate în modernizarea tehnologiilor şi echipamentelor.

Având misiunea de a satisface nevoile clienţilor săi prin oferirea de cabluri şi servicii de calitate, structura eficientă şi flexibilă a companiei noastre asigură un raport calitate/preţ excelent, un timp scurt de livrare şi o reacţie imediată la o piaţă din ce în ce mai dinamică.

Certificările naţionale şi internaţionale obţinute pentru produsele noastre, împreună cu certificarea Sistemului de Management al Calităţii ( ISO 9001:2008) constituie o garanţie a calităţii şi fiabilităţii produselor, o confirmare a preocupării permanente pentru îmbunătăţirea controlului şi calităţii proceselor.