Informații utile
Sediu central

Sediu central

Calea Alba Iulia 10
Ciugud, Alba, 517241
+40258-818191

Punct lucru Bucuresti

Soseaua Alexandriei 193
Bucuresti, 051528
+40314-250974

Punct lucru Oradea

Eforie 3
Oradea, Bihor, 410491
+40259-442255

Cum înlocuiești un tub fluorescent cu un tub LED?

tuburi led

Cum înlocuiești un tub fluorescent cu un tub LED?

Tuburile LED sunt surse de iluminat de generație nouă, bazate pe performanta tehnologie LED. Concepute pentru a fi o variantă optimă pentru a înlocui tuburile fluorescente, tuburile LED oferă două avantaje majore și anume economia la energia electrică și transformarea a mai mult de 80% din energia electrică pe care o consumă în lumină.

Pentru a înlocui un tub fluorescent cu unul LED, trebuie să luați în considerare corpul de iluminat pe care urmează să fie montat. Astfel:

– în cazul în care corpul de iluminat existent este unul ce funcționează pe bază de balast electromagnetic și starter, atunci înlocuirea se va face 1 la 1, adică tub fluorescent vs tub LED și starter vechi vs starter nou (LED);

– în cazul în care corpul de iluminat existent este unul pe bază de balast electronic atunci este necesară fie adaptarea alimentării corpului de iluminat, conform fișei tehnice a tubului LED, fie înlocuirea corpului de iluminat cu unul deja adaptat;

Tobimar este unul dintre cei mai mari distribuitori de tuburi LED din România, având parteneriate cu Philips și Narva, principalii producători de astfel de surse de iluminat. Puteți comanda online atât tuburile LED cât și tuburi fluorescente de pe magazinul nostru online, etbm.ro.