Informații utile
Sediu central

Sediu central

Calea Alba Iulia 10
Ciugud, Alba, 517241
+40258-818191

Punct lucru Bucuresti

Soseaua Alexandriei 193
Bucuresti, 051528
+40314-250974

Punct lucru Oradea

Eforie 3
Oradea, Bihor, 410491
+40259-442255

Fii eco-nomic cu Philips

Fii eco-nomic cu Philips

Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/19792/1992, avand cod unic de inregistrare RO 2593699,

 

 

 

si

TOBIMAR

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), acesta fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare, conform art. 2.2 din prezentul regulament.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

2.1. Campania incepe in data de 19.04.2012 si se incheie la data de 06.05.2012.

2.2. Campania este organizata si se desfasoara in magazinul online www.altex.ro, in perioada 19.04 – 06.05.2012.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1 Concursul este deschis tuturor persoanelor, fara limita de varsta, rezidente in Romania, cu exceptia angajatilor societatilor Philips Romania SRL, Altex Romania SRL, ai angajatilor magazinelor participante si ai agentiilor implicate in aceasta campanie promotionala, precum şi ai membrilor familiilor acestora (copii, părinţi, fraţi / surori, soţ / soţie).

3.2. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. PRODUSE PARTICIPANTE

4.1. La aceasta campanie promotionala participa:

– produsele Philips electrocasnice si de ingrijire personala din urmatoarele categorii: aparate de barbierit, masini de tuns, aparate de ingrijire corporala, epilatoare, uscatoare de par, aparate de coafat, storcatoare de fructe, blendere, mixere verticale, masini de paine, roboti de bucatarie si masini de tocat, mixere, fierbatoare, cafetiere, aparate de prajit paine, gratare si aparate pentru sandvisuri, aparate de gatit cu aburi, friteuze, aspiratoare si esspresoare, fiare de calcat, fiare de calcat de voiaj, sisteme de calcat.

4.2. Dupa incetarea campaniei promotionale, produsele participante isi pierd calitatea de a participa la promotie.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

5.1. La achizitionarea online a 3 produse diferite Philips-Saeco din categoriile electrocasnice si de ingrijire personala disponibile in magazinul online www.altex.ro in perioada promotiei, consumatorul va plati doar 2. In cazul in care cele 3 produse achizitionate au preturi diferite, produsul oferit GRATUIT va fi cel cu pretul cel mai mic.

5.2. La adaugarea celor 3 produse in cosul de cumparaturi, produsul care se ofera gratuit va aparea listat in comanda online cu pret 0 lei.

5.3. Pentru a beneficia de oferta speciala, cele 3 produse cumparate trebuie sa fie din categorii diferite. Categoriile de produse participante la promotie sunt: aparate de barbierit, masini de tuns, aparate de ingrijire corporala, epilatoare, uscatoare de par, aparate de coafat, storcatoare de fructe, blendere, mixere verticale, masini de paine, roboti de bucatarie si masini de tocat, mixere, fierbatoare, cafetiere, aparate de prajit paine, gratare si aparate pentru sandvisuri, aparate de gatit cu aburi, friteuze, aspiratoare si esspresoare, fiare de calcat, fiare de voiaj, sisteme de calcat.

5.4. Oferta este valabila in limita stocului disponibil in magazinul online www.altex.ro.

SECTIUNEA 6. RASPUNDEREA ORGANIZATORILOR

6.1. Organizatorii nu vor fi raspunzatori pentru toate si oricare prejudicii, suferite de catre castigator in legatura cu produsele cumparate, indiferent de natura acestor prejudicii.

SECTIUNEA 7. FORTA MAJORA

7.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizatori, inclusiv imposibilitatea Organizatorilor din motive independente de vointa lor, si a carui aparitie pune pe acestia din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

7.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor lor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, iar daca invoca forta majora, sunt obligati sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 8. LITIGII SI FRAUDE

8.1. În cazul unor litigii aparute intre Organizatori si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane din Bucuresti, de la sediul Organizatorilor.

8.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Bucuresti, Str. Fabrica de Glucoza, nr 17, Sector 2, in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data terminarii campaniei promotionale. Dupa aceasta data Organizatorii nu vor mai lua in considerare nici o contestatie.

8.3. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a acestei Campanii, a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 9. INTRERUPEREA CAMPANIEI

9.1. Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie unilaterala a organizatorilor.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI