Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Evoluție


Deprecated: Funcția Elementor\DB::is_built_with_elementor este considerată învechită începând cu versiunea 3.2.0. Folosește în locul ei Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/tobimar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
1998 Tobimar
Înființarea Tobimar

În anul 1998 se înființează compania TOBIMAR.


2000 Distribuitor
Distribuitor oficial Philips

TOBIMAR devine distribuitor oficial Philips pentru soluții profesionale de iluminat. Ne extindem și începem să distribuim în toate județele din Ardeal.

2004
Compania se extinde

Compania se extinde în continuare în țară, acoperind acum și zona Olteniei, Banatului și Moldovei.

2005
Dezvoltarea gamei de produse

TOBIMAR își mărește gama de produse și îsi diversifică activitatea. Începând cu acest an, oferim și servicii de proiectare și asamblare tablouri electrice de joasă tensiune. Am creat o echipă de ingineri și specialiști cu experiență în domeniu, câștigând în același timp și primii clienți pe canalul Industrial & Proiecte.


2006
Extinderea distribuției

Compania își extinde rețeaua de distribuție prin deschiderea punctul de lucru de la Oradea, ce deservește zona județului Bihor cu o echipă alcătuită din 3 reprezentanți de vânzări.

2007
Punct de lucru în Brașov

Prin deschiderea punctului de lucru din Brașov, TOBIMAR îsi mărește aria de acoperiere în zona de est a Transilvaniei. Filiala deservește județele Brașov, Harghita și Covasna având o echipă alcătuită din 3 reprezentanți de vânzări.


2008
Schimbare sediu

TOBIMAR trece într-o nouă etapă prin schimbarea sediului într-o locație nouă situată lângă Alba-Iulia, în Parcul Industrial Drâmbar. Locația oferă un mediu de lucru modern și ergonomic, proiectat special pentru a susține necesarul crescut de personal și dispune de un depozit de peste 2.000 mp în care se regăsesc permanent,  peste 10.000 de repere disponibile în stoc.

2009
Dezvoltare ERP

În spiritul valorilor companiei, se continuă eforturile de dezvoltare prin implementarea sistemului ERP: Microsoft Business Solutions - Navision. Punctele forte ale Navision sunt simplitatea (atât ca interfață, cât și ca logică de business) și trasabilitatea facilă în aplicație a oricaror procese, task-uri, activități.

2010
Implementarea WMS

Compania crește calitatea serviciilor oferite partenerilor (atât clienți cât și furnizori) prin implementarea sistemului de management al depozitului: WMS – Warehouse Management System. Acesta are rolul de a crea și controla fluxurile de mărfuri din cadrul depozitului, aducând beneficii precum: optimizarea spațiului de depozitare, creșterea productivității angajaților din depozit, scăderea timpul de picking și de livrare a mărfurilor și de asemenea, asigură vizibilitate crescută asupra activităților desfășurate.

2011
Lansarea brandului STARKE

Experiența TOBIMAR se regăsește în lansarea brand-ului propriu STARKE – o gamă de produse electrice calitativ superioare la prețuri avantajoase, dintre care se remarcă becurile economice și cele LED.

Avantajele becurilor economice și led STARKE sunt reprezentate de reducerea semnificativă a consumului de energie, durata lungă de viață, numarul mare de cicluri de comutare, intensitatea fluxului luminos și calitatea luminii.

2012
Punct de lucru în București

Ne extindem în continuare prin deschiderea punctului de lucru din București. Echipa de aici acoperă întreaga zonă a Munteniei și a Dobrogei, răspunzând astfel mult mai rapid, solicitărilor venite din partea clienților.

2013
Distribuție retail

TOBIMAR își extinde distribuția în rețelele de retail și DIY prin semnarea parteneriatelor cu Auchan, Carrefour, Cora, Selgros, Real, eMAG și Hornbach.

2014
Dezvoltare infrastructură IT - Digital

Anticipând tendințele globale, compania investește în digitalizare și infrastructura IT pentru facilitarea proceselor tehnologice.

2015
Crearea propriei soluții E-commerce B2C & B2B

Se fac primii pași în crearea propriei platforme de E-commerce ETBM.RO.

2016
Lansarea etbm.ro

Platforma de E-commerce B2C & B2B (etbm.ro) este lansată în piață.

2018
Noua Politică Comercială

Ne adaptăm cerințelor pieței și construim o nouă politică comercială care să fie în beneficiul atât al companiei, cât și al clienților noștri.

2019
Dezvoltarea Departamentului Proiectare

Departamentul Proiectare a TOBIMAR primește o actualizare a metodelor și proceselor de lucru, optimizându-și astfel activitatea.

2020
Retehnologizarea punctelor de lucru și actualizarea majoră a platformei de E-commerce ETMB.RO

Finalizarea lucrărilor de retehnologizare a punctelor de lucru din București și Oradea. De asemenea, s-a trecut la implementarea unei soluții de e-commerce avansate, completă și dinamică, pentru facilitarea comerțului online, atât la nivel de B2C, cât mai ales B2B.

2021
Dezvoltarea distribuției în retail

TOBIMAR îsi extinde distribuția în rețelele de retail și DIY prin semnarea parteneriatului cu Brico Depot.