Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Echipa Tobimar


Deprecated: Funcția Elementor\DB::is_built_with_elementor este considerată învechită începând cu versiunea 3.2.0. Folosește în locul ei Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/tobimar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

O echipă tanară dornică de performanță

“Născută din dorință și ambiție, crescând prin muncă, perseverență și profesionalism, Tobimar pune la dispoziția clienților o echipă creativă și performantă, cu o gamă diversă de produse și servicii din domeniul electric. Succesul companiei este datorat în totalitate angajaților acesteia, care au înțeles nevoile clienților, iar în acest sens, produsele oferite au fost alese cu grijă din multitudinea de produse similare existente pe piață, punându-se accent pe calitate.

Avem un colectiv tânăr de profesioniști, pentru care cooperarea și lucrul în echipă, clădirea încrederii în sine, adaptabilitatea și respectul pentru cei din jur, reprezintă succesul, seriozitatea și notorietatea societății.”

Fondator

Florin Todor

Florin Todor, fondatorul Tobimar este de profesie inginer și a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Cu o experiență de peste 25 ani în vânzări și marketing pe piața echipamentelor și materialelor electrice, Florin coordonează echipa de management și supervizează implementarea activităților incluse în strategia de dezvoltare Tobimar.

Experiența în management a fost formată în cadrul oportunităților profesionale, de care a beneficiat pe parcursul anilor de antreprenoriat și s-a concretizat în formarea unei echipe, care a dus Tobimar, în topul distribuitorilor naționali de materiale și echipamente electrice.

Director adjunct

Cosmin Conțan

Cosmin coordonează obiectivele strategice, operationale și tactice pentru departamentul financiar si departamentul de IT, având sub conducere o echipă de 8 specialiști. Cosmin a intrat în echipa de conducere a Tobimar în 2010, cu o experiență financiară solidă, căpătată în domeniul bancar.  Ulterior, în februarie 2011, a fost numit Director General Adjunct.

Cosmin a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara.