Informații utile
Sediu central

Sediu central

Calea Alba Iulia 10
Ciugud, Alba, 517241
+40258-818191

Punct lucru Bucuresti

Soseaua Alexandriei 193
Bucuresti, 051528
+40314-250974

Punct lucru Oradea

Eforie 3
Oradea, Bihor, 410491
+40259-442255

Echipa Tobimar

O echipa tanara dornica de performanta

“Nascuta din dorinta si ambitie, crescand prin munca, perseverenta si profesionalism, societatea pune la dispozitia clientilor o echipa creativa si performanta cu o gama diversa de produse si servicii in domeniul electric. Succesul companiei este datorat in totalitate angajatilor acesteia, care au inteles nevoile clientilor iar, in acest sens, produsele oferite au fost alese cu grija din multitudinea de produse similare existente pe piata, punandu-se accent pe calitate.

Avem un colectiv tanar de profesionisti, pentru care cooperarea si lucrul in echipa, cladirea increderii in sine, adaptabilitatea si respectul pentru cei din jur reprezinta succesul, seriozitatea si notorietatea societatii.”

Fondator

Florin Todor

Florin Todor, fondatorul Tobimar, este de profesie inginer si a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Cu o experienta de peste 15 ani in vanzari si marketing pe piata echipamentelor si materialelor electrice, Florin coordoneaza echipa de management si supervizeaza implementarea activitatilor incluse in strategia de dezvoltare Tobimar.

Experienta in management a fost formata in cadrul oportunitatilor profesionale de care a beneficiat pe parcursul anilor de antreprenoriat, si s-a concretizat in formarea unei echipe care a dus Tobimar in topul distribuitorilor nationali de materiale si echipamente electrice.

Director adjunct

Cosmin Contan

Cosmin coordoneaza obiectivele strategice, operationale si tactice pentru departamentul financiar si departamentul de IT, avand sub conducere o echipa de 8 specialisti. Cosmin a intrat in echipa de conducere a Tobimar in 2010, cu o experienta financiara solida, capatata in domeniul bancar.  Ulterior, in februarie 2011, a fost numit Director General Adjunct.

Cosmin a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.