Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Despre noi


Deprecated: Funcția Elementor\DB::is_built_with_elementor este considerată învechită începând cu versiunea 3.2.0. Folosește în locul ei Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/tobimar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

TOBIMAR este prezentă pe piața din România din anul 1998, reușind în timp să devină una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale și echipamente electrice din țară.

Motivația noastră, pe parcursul evoluției societății, a reprezentat-o calitatea produselor și a serviciilor care fac obiectul activității noastre, promovând brand-uri cu renume în domeniul electric cum ar fi: PHILIPS, SIEMENS, EATON, GEWISS, ABB, OBO BETTERMAN, SCAME, SCHRACK, etc.

Experiența acumulată, împreună cu resursele și tehnologia avansată de care dispunem și-au spus cuvântul în lansarea din anul 2011 a brandului propriu – STARKE. Prin STARKE venim în întâmpinarea necesităților clienților noștri cu o gamă de produse electrice calitativ superioare la prețuri avantajoase, compania consolindându-și portofoliul de produse pentru a raspunde cât mai bine cerințelor partenerilor.

Sediul social al companiei TOBIMAR este într-o locație modernă situată lângă Alba-Iulia, în Parcul Industrial Drâmbar, în care se află depozitul central de peste 2.000 mp, ce cuprinde peste 10.000 de tipuri de produse din categoriile:

⮚ Surse și corpuri de iluminat interior / exterior;

⮚ Aparataj modular de comandă și protecție;

⮚ Cabluri și conductori electrici;

⮚ Aparataj ultraterminal și conectică;

⮚ Confecționare și execuție tablouri electrice;

⮚ Trasee pentru cabluri electrice;

⮚ Sisteme de cablare structurată.

În prezent TOBIMAR deține, pe lângă depozitul central din Alba-Iulia, alte 3 puncte de lucru în București, Oradea și Brașov care deservesc prin rețeaua de distribuție proprie, nevoile clienților din întreaga țară. Investind continuu în latura umană a societății, care reprezintă resursa de bază în orice domeniu de activitate, am reușit formarea unei echipe de peste 80 de angajați, profesioniști în domeniu, pentru care inovația, performanța și disciplina constituie filozofia principală de business și care vă pot îndruma în alegerea celor mai bune soluții tehnice și comerciale pentru optimizarea proiectelor dumneavoastră.

Misiunea Tobimar

TOBIMAR și-a propus să devină una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale și echipamente electrice, de servicii de proiectare și implementare a soluțiilor de iluminat de pe piața românească. Prin extinderea și îmbunătățirea permanentă a rețelei de distribuție, TOBIMAR asigură clienților o gamă variată de produse electrice a unor brand-uri cu renume, cât și produsul propriu: STARKE.

Centrul sistemului de acțiune al companiei îl reprezintă clientul, căruia i se garantează standarde înalte de calitate ale produselor, diversitate, promptitudine, dar și un raport corect calitate-preț.

TOBIMAR investește permanent în portofoliul propriu de produse și în angajații companiei, pentru că numai în acest fel va obține profitabilitate pe termen lung.

Viziunea Tobimar

TOBIMAR se angajează să fie un partener de încredere pe termen lung pentru colaboratori, alegând să dezvolte soluții și servicii adaptabile la cerințele și nevoile clienților, iar prin adoptarea unor perspective comune, înțelegem asigurarea și consolidarea succesului parteneriatelor noastre.

Cheia dezvoltării o reprezintă oamenii, iar elementul care face diferența este echipa. Profesionalismul, devotamentul și experiența oamenilor implicați, au condus la construirea unui mediu de lucru orientat spre performanță, pentru a furniza clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate.

Valorile Tobimar

⮚ Încredere și onestitate;
⮚ Dezvoltarea continuă a oamenilor prin instruire și recunoasterea performanțelor;
⮚ Profesionalism bazat pe experiență;
⮚ Moralitate și integritate în afaceri.

Urmărind tendințele pieței, în anul 2015  am ales să oferim serviciile și produsele noastre și în mediul online, lansând propriul nostru magazin online etbm.ro. Sub deviza “Electrice pentru confortul tău, casa ta, afacerea ta” țintim să dezvoltăm și să îmbunătățim portofoliul de produse oferite, precum și calitatea serviciilor prestate. Pe site-ul etbm.ro puteți găsi cea mai mare gamă de becuri led, becuri economice, aparataj, conectică, corpuri de iluminat decorative (profesionale și arhitecturale) precum și o multitudine de materiale electrice. Încă de la început, etbm.ro s-a poziționat ca unul dintre cele mai mari magazine online de electrice din România.

Echipa

Evoluție