Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba
Ciugud, Calea Alba Iulia 10, Alba

Despre noi

TOBIMAR este prezentă pe piața românească din 1998, în tot acest timp reușind să devină una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale și echipamente electrice din țară.

Ghidul nostru pe parcursul evoluției societății l-a reprezentat calitatea produselor care fac obiectul activității noastre, iar în acest sens promovăm pe piață brand-uri cu renume în domeniul electric cum ar fi: PHILIPS, SIEMENS, EATON, GEWISS, ABB, OBO BETTERMAN, SCAME, SCHRACK, etc.

Experiența acumulată, împreună cu resursele și tehnologia avansată de care dispunem și-au spus cuvântul în lansarea în anul 2011 a brandului propriu – STARKE. Prin STARKE venim în întâmpinarea necesităților clienților noștri cu o gamă de produse electrice calitativ superioare la prețuri avantajoase.

Sediul social al firmei îl constituie o locație modernă situată în Alba-Iulia, Parc Industrial Drâmbar unde în depozitul de peste 2.000 mp avem peste 10.000 de tipuri de produse din categoriile:

⮚ Surse și corpuri de iluminat interior / exterior;

⮚ Aparataj modular de comandă și protecție;

⮚ Cabluri și conductori electrici;

⮚ Aparataj ultraterminal și conectică;

⮚ Trasee pentru cabluri electrice;

⮚ Sisteme de cablare structurată.

În prezent TOBIMAR deține, pe langă depozitul central din Alba-Iulia, alte 3 puncte de lucru în București, Oradea și Brașov care deservesc prin rețeaua de distribuție proprie, clienții din întreaga țară. Investim în latura umană a societății, astfel că ne-am creat o echipă de peste 80 angajați, oameni tineri, profesioniști în domeniu, pentru care inovația, performanța și disciplina constituie filozofia principală de business.

 

Misiunea Tobimar

Tobimar și-a propus să devină una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale și echipamente electrice de pe piața românească. Prin extinderea și îmbunătățirea permanentă a rețelei de distribuție, TOBIMAR asigură clienților o gamă variată de produse electrice a unor brand-uri cu renume, cât și produsul propriu: STARKE.

Centrul sistemului de acțiune al companiei îl reprezintă clientul, căruia i se garantează standarde înalte de calitate ale produselor, diversitate, promptitudine și un raport corect calitate-preț.

Tobimar investește permanent în portofoliul propriu de produse și în angajații companiei, pentru că numai așa va obține profitabilitate pe termen lung.

Viziunea Tobimar

Tobimar se angajează să fie un partener de încredere pe termen lung pentru colaboratori. Tobimar a ales să dezvolte soluții și servicii adaptabile la cerințele și nevoile clienților; prin adoptarea unor perspective comune înțelegem asigurarea și consolidarea succesului parteneriatelor noastre.

Cheia dezvoltării o constituie oamenii; compania se dedică astfel în tratarea atentă a clienților, iar selectarea riguroasă și instruirea continuă a personalului au permis crearea unei echipe de excelenți profesioniști.

Valorile Tobimar

⮚ Încredere;
⮚ Dezvoltarea continuă a oamenilor prin instruire și recunoasterea performanțelor;
⮚ Progres;
⮚ Moralitate și integritate în afaceri.

Începând cu anul 2015, urmarind tendințele, am ales să oferim serviciile și produsele noastre și în mediul online, lansând propriul nostru magazin online etbm.ro. Sub deviza “Electrice pentru confortul tău, casa ta, afacerea ta” țintim să dezvoltăm și să îmbunătățim portofoliul de produse oferite, precum și calitatea serviciilor prestate. Pe etbm.ro puteți găsi cea mai mare gamă de becuri led, becuri economice, aparataj, conectică, corpuri de iluminat decorative (profesionale și arhitecturale) și materiale electrice. Încă de la început, etbm.ro s-a poziționat ca unul dintre cele mai mari magazine de electrice din România.

Echipa

Evoluție