Informații utile
Sediu central

Sediu central

Calea Alba Iulia 10
Ciugud, Alba, 517241
+40258-818191

Punct lucru Bucuresti

Soseaua Alexandriei 193
Bucuresti, 051528
+40314-250974

Punct lucru Oradea

Eforie 3
Oradea, Bihor, 410491
+40259-442255

Despre noi

TOBIMAR este prezenta pe piata romaneasca din 1998, in tot acest timp reusind sa devina una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale si echipamente electrice din tara.

Ghidul nostru pe parcursul evolutiei societatii l-a reprezentat calitatea produselor care fac obiectul activitatii noastre, iar in acest sens promovam pe piata brand-uri cu renume in domeniul electric cum ar fi: PHILIPS, SIEMENS, EATON, GEWISS, ABB, OBO BETTERMAN, SCAME, SCHRACK, etc.

Experiența acumulata , împreuna cu resursele si tehnologia avansata de care dispunem si-au spus cuvântul in lansarea in anul 2010 a brandului propriu – STARKE. Prin STARKE venim in întâmpinarea necesităților clienților noștri cu o gama de produse electrice calitativ superioare la preturi avantajoase.

Sediul social al firmei il constituie o locatie moderna situata in Alba-Iulia, Parc Industrial Drambar, unde in depozitul de peste 2.000 mp avem peste 10.000 de tipuri de produse din categoriile:

⮚ Surse si corpuri de iluminat interior / exterior;

⮚ Aparataj modular de comanda si protectie;

⮚ Cabluri si conductori electrici;

⮚ Aparataj ultraterminal si conectica;

⮚ Trasee pentru cabluri electrice;

⮚ Sisteme de cablare structurata.

In prezent TOBIMAR detine, pe langa depozitul central din Alba-Iulia, alte 3 puncte de lucru in Bucuresti, Oradea si Brasov care deservesc prin reteaua de distributie proprie clientii din intreaga tara. Investim in latura umana a societatii astfel ca ne-am creat o echipa de peste 80 angajati, oameni tineri, profesionisti in domeniu, pentru care inovatia, performanta si disciplina constituie filosofia principala de business.

 

Misiunea Tobimar

Tobimar si-a propus sa devina una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale si echipamente electrice de pe piata romaneasca. Prin extinderea si imbunatatirea permanenta a retelei de distributie, TOBIMAR asigura clientilor o gama variata de produse electrice a unor brand-uri cu renume cat si produsul propriu: STARKE.

Centrul sistemului de actiune al companiei il reprezinta clientul, caruia i se garanteaza standarde inalte de calitate ale produselor, diversitate, promptitudine si un raport corect calitate-pret.

Tobimar investește permanent in portofoliul propriu de produse si in angajați companiei pentru ca numai așa va obține profitabilitate pe termen lung.

Viziunea Tobimar

Tobimar se angajeaza sa fie un partener de incredere pe termen lung pentru colaboratori. Tobimar a ales sa dezvolte solutii si servicii adaptabile la cerintele si nevoile clientilor; prin adoptarea unor perspective comune intelegem asigurarea si consolidarea succesului parteneriatelor noastre.

Cheia dezvoltarii o constituie oamenii; compania se dedica astfel in tratarea atenta a clientilor, iar selectarea riguroasa si instruirea continua a personalului au permis crearea unei echipe de excelenti profesionisti.

Valorile Tobimar

⮚ Incredere
⮚ Dezvoltarea continua a oamenilor prin instruire si recunoasterea performantelor
⮚ Progres
⮚ Moralitate si integritate in afaceri

Incepand cu anul 2015, urmarind tendintele, am ales sa oferim serviciile si produsele noastre si online, lansand propriul nostru magazin online etbm.ro. Sub deviza “electrice pentru confortul tau, casa ta, afacerea ta” tintim sa dezvoltam si sa imbunatatim portofoliul de produse oferite, precum si calitatea serviciilor prestate. Pe etbm.ro puteți găsi cea mai mare gama de becuri led, becuri economice, aparataj, conectica, corpuri de iluminat decorative (precum si profesionale si arhitecturale) si materiale electrice. Inca de la inceput, etbm.ro s-a pozitionat ca unul dintre cele mai mari magazine de electrice din Romania.

Echipa

Evolutie