Informații utile
Sediu central

Sediu central

Calea Alba Iulia 10
Ciugud, Alba, 517241
+40258-818191

Punct lucru Bucuresti

Soseaua Alexandriei 193
Bucuresti, 051528
+40314-250974

Punct lucru Oradea

Eforie 3
Oradea, Bihor, 410491
+40259-442255

Despre noi

Despre noi

Experienta acumulata , impreuna cu resursele si tehnologia avansata de care dispunem si-au spus cuvantul in brandul propriu – STARKE. Prin STARKE venim in intampinarea necesitatilor clientilor nostri cu o gama de produse electrice calitativ superioare la preturi avantajoase.

TOBIMAR detine, pe langa depozitul central din Alba-Iulia, alte 2 puncte de lucru in Oradea si Brasov care deservesc prin reteaua de distributie proprie clientii din intreaga tara. Investim in resursele umane astfel ca ne-am creat o echipa de peste 70 angajati, profesionisti in domeniu, pentru care inovatia, performanta si disciplina constituie filosofia principala de munca.

Viziunea Tobimar

Tobimar si-a propus sa devina una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale si echipamente electrice de pe piata romaneasca, prin calitatea serviciilor oferite, prin extinderea permanenta a retelei de distributie si prin brandul propriu – STARKE.

 

Misiunea Tobimar

Tobimar se angajeaza sa fie un partener de incredere pe termen lung pentru colaboratori (clienti sau furnizori) prin selectia riguroasa si dezvoltarea continua a angajatilor proprii.

 

Valorile Tobimar

  • Incredere
  • Dezvoltarea continua a oamenilor prin instruire si recunoasterea performantelor
  • Progres
  • Moralitate si integritate in afaceri