Informații utile
Sediu central

Sediu central

Calea Alba Iulia 10
Ciugud, Alba, 517241
+40258-818191

Punct lucru Bucuresti

Soseaua Alexandriei 193
Bucuresti, 051528
+40314-250974

Punct lucru Oradea

Eforie 3
Oradea, Bihor, 410491
+40259-442255

26-iun-2013 Brandurile de materiale electrice Gewiss si Starke, acum si in bauMax

26-iun-2013 Brandurile de materiale electrice Gewiss si Starke, acum si in bauMax

TObaumax300BIMAR a încheiat recent un acord de parteneriat cu rețeaua de magazine de tip “Do-It-Yourself ” bauMax prin care brandul italian renumit de materiale electrice GEWISS, precum și brandul propriu STARKE, vor fi disponibile în toate cele 15 magazine din ţară.

Grupul bauMax are o tradiție de peste 30 ani în sectorul DIY, fiind prezent în 9 tari din Europa Centrala și de Est (Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Bulgaria, România și Turcia) cu 159 magazine, având suprafețe cuprinse intre 8 000 m² și 12 000 m². In România, bauMax deține 15 magazine, în orașele Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Craiova, Suceava, Bacău, Iași, Ploiești, București, Pitești, Timișoara și Constanta.

Acest parteneriat a fost posibil începând cu luna mai 2013, prin colaborarea bauMax cu Tobimar, una din cele mai apreciate firme furnizoare de materiale și echipamente electrice din tara. Pana la sfârșitul anului se estimează ca prezenta pe rafturile bauMax va genera o creștere de minim 10% a vânzărilor de materiale electrice sub brandurile Gewiss și Starke.

Gewiss este un producător internațional de top, de sisteme și componente pentru instalații electrice de joasă tensiune. Oferta Gewiss cuprinde de la aparataje electrice convenționale, comutatoare de siguranță, tablouri de distribuție, prize și fișe industriale, sisteme de jgheaburi și canale de cablu până la soluții pentru iluminat.

TOBIMAR asigura prin STARKE o gama de produse inalt calitative, care reduc consumul de energie, produse care protejează mediul și respecta toate standardele internaționale in domeniu. Avantajele becurilor economice STARKE sunt reprezentate de reducerea consumului de energie, durata lunga de viata, număr mare de cicluri de comutare, intensitatea fluxului luminos și calitatea luminii.

Principalul activ al mărcii STARKE este calitatea ridicata pe care clienții se pot baza. Puteți avea încredere în informațiile de pe ambalaj cu privire la temperatura de culoare, durata de viata și fluxul luminos.