dsc_2994

Weekend-ul Arhitecților, ediția a doua, 2016.

În perioada 14-15.10.2016, pe Domeniile Mar’tinutzi de la Vințu de Jos, compania Tobimar a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului anual Weekend-ul Arhitecților. În parteneriat cu Philips, Gewiss, ABB, Eaton și Zumtobel, evenimentul a reunit și în acest an mai mult de 120 de arhitecți din întreaga țară.  Participanților la eveniment le-au fost prezentate ultimele tehnologii în domeniul iluminatului, automatizărilor, instalațiilor electrice și locuințelor inteligente.

Pe parcursul celor două zile, fiecare dintre companiile partenere, Tobimar, a susținut prezentări de tehnologii și produse moderne ce au fost recent lansate sau urmează a fi lansate pe piața din România. Produsele și tehnologiile Philips Hue, Gewiss Chorus, Eaton XComfort, ABB Free at Home și sistemele de iluminat profesional Zumtobel au fost excelent primite de participanți, ceea ce ne face să credem că astfel de tehnologii ultra-moderne vor fi adoptate și de către piața românească destul de curând.

Evenimentul s-a incheiat cu o cină festivă în cinstea tuturor participanților precum și a partenerilor Tobimar prezenți.