_DSC5685

Tobimar Dealers Day, ediția 2016

Sâmbătă, 23 aprilie 2016, la Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, Alba, Tobimar a organizat evenimentul Dealers Day, ediția 2016. Un eveniment special, de altfel, marcat de lansarea gamei de produse GEWISS Dahlia, o lansare în premieră atât pentru România cât și pentru Europa.

În compania numeroșilor invitați, parteneri Tobimar din toată țara, au fost prezente și companii de renume mondial, precum PHILIPS, GEWISS, Romcab, OBO Betterman, fiecare dintre aceste companii, prin reprezentanții trimiși la eveniment, prezentându-și noutățile și produsele remarcabile. Salutăm pe această cale performanțele Romcab dar și deschiderea către excelență în calitatea serviciilor și produselor oferite de către PHILIPS, GEWISS și OBO.

Dealers Day, ediția 2016, a mai consemnat și o altă premieră, relansarea site-ului etbm.ro, magazinul online al Tobimar, platformă care este destinată comerțului online B2B și B2C, înglobând o funcționalitate complexă, personalizată pentru experiența fiecărei tipologii de consumator (B2B sau B2c) dar care prin construcție a fost menită să transforme procesul de comandă într-unul simplu, rapid, adaptat fiecărui dispozitiv (mobil, tabletă sau desktop) în parte.