O echipa tanara dornica de performanta

Nascuta din dorinta si ambitie, crescand prin munca, perseverenta si profesionalism, societatea pune la dispozitia clientilor o echipa creativa si performanta cu o gama diversa de produse si servicii in domeniul electric. Succesul companiei este datorat in totalitate angajatilor acesteia, care au inteles nevoile clientilor iar, in acest sens, produsele oferite au fost alese cu grija din multitudinea de produse similare existente pe piata, punandu-se accent pe calitate.

Avem un colectiv tanar de profesionisti, pentru care cooperarea si lucrul in echipa, cladirea increderii in sine, adaptabilitatea si respectul pentru cei din jur reprezinta succesul, seriozitatea si notorietatea societatii.”

Fondator

Florin Todor

florin-todor

Florin Todor, fondatorul Tobimar, este de profesie inginer si a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Cu o experienta de peste 15 ani in vanzari si marketing pe piata echipamentelor si materialelor electrice, Florin coordoneaza echipa de management si supervizeaza implementarea activitatilor incluse in strategia de dezvoltare Tobimar.

Experienta in management a fost formata in cadrul oportunitatilor profesionale de care a beneficiat pe parcursul anilor de antreprenoriat, si s-a concretizat in formarea unei echipe care a dus Tobimar in topul distribuitorilor nationali de materiale si echipamente electrice.

Director general

Adrian Burtan

IMG_7145 copy

După o perioadă de 12 ani in Philips Lighting, timp în care a ocupat diferite pozitii locale si regionale de management in cadrul organizatiei Central South Europe, Adrian Burtan a preluat conducerea Tobimar SRL în Septembrie 2017 in functia de Director General si Administrator al companiei.

Cu experienta in leadership, managementul echipelor, operatiuni, marketing strategic si vanzari, Adrian este pasionat de metodologia LEAN ce vizeaza imbunatatirea continua a serviciilor si proceselor din companie prin implicarea tuturor angajatilor, de la nivelul de baza pana la top management. In prezent urmeaza cursurile Executive MBA ale Universitatii din Viena si este caracterizat ca fiind un lider proactiv care se concentrează pe dezvoltarea oamenilor, lucrul in echipa, satisfactia clientilor, change management si pasiune pentru rezultate.

“Compania isi propune sa accelereze procesul intern de transformare si dezvoltare avand ca obiectiv imediat adoptarea unui mediu de lucru eficient prin optimizarea proceselor interne si atingerea nivelului de excelenta operationala. Pe termen lung compania isi propune sa devina lider de piata in domeniul proiectelor si al distributiei materialelor electrice” – Adrian Burtan in cadrul sedintei Tobimar la preluarea mandatului de reprezentare.

Director adjunct

Cosmin Contan

IMG_7119

Cosmin coordoneaza obiectivele strategice, operationale si tactice pentru departamentul financiar si departamentul de IT, avand sub conducere o echipa de 8 specialisti. Cosmin a intrat in echipa de conducere a Tobimar in 2010, cu o experienta financiara solida, capatata in domeniul bancar.  Ulterior, in februarie 2011, a fost numit Director General Adjunct.

Cosmin a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Director Vânzări

Dorin Coman

IMG_7139

Cu o experiență de peste 10 ani în Key Accounts Management, B2B Sales, Business Development din care aproximativ 7 ani în cadrul Philips Lighting Romania – Departamentul Professional Lighting Solutions, Dorin Coman a preluat conducerea Departamentului Vânzări al Tobimar, convins că poate aduce un aport semnificativ la dezvoltarea companiei, la îmbunătățirea serviciilor și relațiilor cu clienții și partenerii Tobimar.

Director operational

Radu Iusan

IMG_7110 copy

Din 2004, când s-a alăturat companiei Tobimar, Radu a contribuit la dezvoltarea acesteia, de la stadiul de companie regională pana la poziția de a fi unul din liderii naționali în distribuția de produse electrice. Intre anii 2005 și 2014, el a ocupat funcția de manager de produs pentru o serie de branduri principale comercializate de Tobimar iar sub îndrumarea sa compania și-a dezvoltat semnificativ gama de produse și volumul acestora, păstrând în tot acest timp calitatea serviciilor oferite. Din 2015, Radu Iușan ocupă funcția de Director Operațional supervizând procesele de management de produs, aprovizionare, suport clienți, suport vânzări, logistică.

Radu a absolvit Facultatea de Electronica și Telecomunicații din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

-->